750 grammes
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Top posts

  • ISPAHAN by Pierre Hermé

    19 noviembre 2010 ( #Cook Recipes & Chefs )

    ISPAHAN CAKE Grease and flour a loaf pan of 24 cm. Sift 170g of ground almonds with 125g of icing sugar. Mix 2 tablespoons tablespoons whole milk with 3 tablespoons tablespoon rose syrup. In the bowl of a food processor, lather 160g softened butter mixed...

  • CROMLECH DE FOIE GRAS - Juan Mari ARZAK

    29 diciembre 2010 ( #Cook Recipes & Chefs )

    INGREDIENTES El preparado de kéfir y foie-gras 200 gr de foie-gras fresco 55 gr de crema de queso 45 gr de kéfir 1 c/s de aceite de oliva virgen Sal Pimienta negra Jengibre en polvo Regaliz en polvo La mermelada de vino tinto 750 gr de cebolla 115 gr...

  • Arola à Paris en 13 Polaroids

    04 septiembre 2012 ( #RESTOPOLAROIDS PARIS )

    Restaurant W Arola Paris 4, rue Meyerbeer. Paris IX Tél: 01 77 48 94 94 Ouvert les midis : tous les jours de 12 H à 15 H. Ouvert les soirs : tous les jours de 19 H à 23 H. Formule midi: 38 Euros Le soir: à la carte, environ 50 Euros. Romesco Gaspacho...

  • My favorite hotel in Monaco

    18 noviembre 2012 ( #Travel )

    Le resort est implanté parallèlement à la rive est de la presqu'île du Larvotto, avenue Princesse Grace, et offre une vue largement dégagée vers la pointe de Roquebrune-Cap-Martin et le complexe du Monte-Carlo Beach. « Posé sur la mer » et à quelques...

  • L'Arpège*** (Paris) critique culinaire de la tarte aux pommes d'Alain Passard

    11 agosto 2011 ( #RESTAURANTS - Paris )

    ETE 2011 La première fonction d'un journaliste est d'INFORMER. Puis former. Puis divertir. J'ai entendu ceci mille fois à l'école de journalisme. En tant que journaliste gastronomique, c'est ce que je fais. Je mange. Puis je bois. Puis, plus tard, j'écris....

  • Shang Palace - subtile cuisine cantonaise

    22 febrero 2012 ( #RESTAURANTS - Paris )

    Ouvert il y a trois mois au sein du Shangri-La Hotel Paris, le Shang Palace est le premier restaurant gastronomique cantonais de Paris. La décoration en acajou, cristal et jade est feutrée et fastueuse. Tous les détails sont parfaitement soignés et le...

  • miX in St. Petersburg (Russia)

    20 agosto 2011 ( #RESTAURANTS - Europe )

    ETE 2011 Depuis un certains temps déjà, les rumeurs s'amplifiaient concernant l'ouverture d'un restaurante par Alain Ducasse en Russie. Puis plus rien. Puis on parle de Moscou. Puis plus rien. Finalement l'ouverture de "miX a St. Petersburg" au eu lieu...

  • Hermès Paris “Take A Ride”

    28 diciembre 2010 ( #Lifestyle )

    LesAiles.Hermes.com, the interactive microsite of the French fashion house, features Hermès Paris products related to different themes including video, cool animation, downloadable screensavers and more! One of the most stunning and audacious video of...

  • “Above Below” Concept, the underground skyscraper

    28 diciembre 2010 ( #Lifestyle )

    If luxury was self-sustaining, hidden from the world? Matthew Fromboluti from the Washington University in St. Louis has conceptualized a self-sustaining building that will can be constructed in a 900-foot deep and 300-acre wide crater left by the former...

  • Private visit to SHANGRI LA - Paris

    02 marzo 2011 ( #Lifestyle )

    full article on print version in march 2011 issue Built in 1896 as the home of Prince Roland Bonaparte - Napoleon Bonaparte's grandnephew - Shangri-La Hotel, Paris is situated in the elegant 16th arrondissement of Paris. Restored by architect Richard...

  • May 2011: Millesime - Gala dinner

    12 mayo 2011 ( #Attended Culinary congresses )

    Durante la mañana del 9 de Mayo se otorgó en Madrid el premio "Chef Millesime 2011" a: - Pepe Rodríguez Rey, del Restaurante El Bohío de Illescas (Toledo), una estrella Michelin, y a - Paco Morales del Restaurante del Hotel Ferrero de Bocairent (Valencia),...

  • Septime à Paris en 5 Polaroids

    21 marzo 2012 ( #RESTOPOLAROIDS PARIS )

    Restaurant Septime 80, rue de Charonne. Paris XI Tél +33 1 43 67 38 29 Fermé samedi, dimanche et lundi midi. Menus Midi: 26 et 55 Euros. Le Soir: à la carte Menu du midi (qui se lit comme un poème) Oeuf, bouillon dashi, champignon Ceviche de mulet, radis...

  • Le Pain des amis de Christophe Vasseur et Caviar Passion: Silencio on déguste!

    18 junio 2012 ( #News !! )

    Quand vous recevez une invitation où se donnent rendez-vous le meilleur pain du monde (d'après le journal Expansión) avec le caviar le plus passion (d'après le magazine Le Point) dans le lieu le plus hype de la capitale vous ne pouvez que dire: "-oui...

  • Joan Roca ***

    19 noviembre 2010 ( #Cook Recipes & Chefs )

    Joan Roca is a major artist. Major and disturbing. It has a unique vision of the kitchen, beautiful and complex. A head ultracontemporain who never loses sight of Catalan cuisine, the keystone of his taste memory. He is totally obsessed with cooking fairer...

  • Japanese Wineries Betting on a Reviled Grape

    19 noviembre 2010 ( #Wine & Spirits )

    The Japanese have made wine for years; it is just that no one outside Japan wanted to drink it, particularly if it was sweet swill made from a native table grape called koshu. But Ernest Singer thinks koshu deserves a place among the world’s fine white-wine...

  • 24 carats, the Beer with pure gold flakes

    28 diciembre 2010 ( #Wine & Spirits )

    Designed by the French brewery i-Bière and manufactured by the Brasserie du Pays Flamand, the 24 carats beer is the world’s first beer with pure gold flakes!! Top-fermenting and made in the same tradition of beer brewed in Flanders, the 24 carats beer...

  • Chanel’s Mobile Art Container donated to the Institut du Monde Arabe

    28 diciembre 2010 ( #Travel )

    Chanel is to donate the exhibition pavilion designed by the prize winning Irakian architect Zaha Hadid to Paris’ Institut du Monde Arabe (designed by the architect Jean Nouvel). Commissioned by Chanel head designer Karl Lagerfeld to showcase artworks...

  • Migas caramelizadas de talo, leche de oveja y yema - Aitor BASABE

    02 enero 2011 ( #Cook Recipes & Chefs )

    INGREDIENTES La yema 1/2 l de yema de huevo 250 gr de azúcar Agua La leche 1/2 l de leche de oveja 35 gr de azúcar 1 hoja de gelatina 100 gr de leche en polvo Las migas 200 gr de harina de maíz 200 gr de azúcar 200 gr de mantequilla Una punta de sal Agua...

  • Orkney’s Highland Park 50 Year Old Whiskey.

    28 diciembre 2010 ( #Wine & Spirits )

    Orkney’s mythic whiskey distillery is releasing their oldest and most prestigious dram yet: the Highland Park 50 year old. Inspired by the elemental forces of Orkney and designed by renowned jewellery designer Maeve Gillies of MaeVona, New York, each...

  • CIGALA, HOJA DE LIMON y TOMATE - Marcelo TEJEDOR

    30 diciembre 2010 ( #Cook Recipes & Chefs )

    INGREDIENTES El membrillo de tomate 1,5 kg de tomates del país maduros 3 gr de goma gellan 4 gr de gelatina en hojas 150 gr de aceite de oliva, variedad arbequina Pimienta negra Sal fina Las cigalas 12 cigalas 12 hojas de limonero 100 ml de jugo de pollo...

  • Toulet BlackLight luxury billiard table

    29 diciembre 2010 ( #Lifestyle )

    Billards Toulet was created in 1857 and has ceaselessly innovated to make their billiard/pool/snooker tables the beautiful, competiton-standard and ergonomic products. In collaboration with six designer from the French Institut Supérieur du Design, Billards...

  • Christian Lacroix and Chivas Brothers renew collaboration

    28 diciembre 2010 ( #Wine & Spirits )

    Last year, the french designer Christian Lacroix created for the Scotch whisky & premium gin distiller Chivas Brothers a luxury limited-edition version of the super-premium Scotch whisky Chivas Regal 12 Years Old. In 2010, Chivas Brothers and Christian...

  • March 2011: THE FLEMISH PRIMITIVES - Josean Martinez

    15 marzo 2011 ( #Attended Culinary congresses )

    The Flemish Primitives (Oostende, Belgium) is one of my favorites culinary events. Why? Well, you know that you can play piano with 4 hands.... at the Flemish Primitives you can cook with 4 hands. And when Bras meets Redzepi, you don´t get a plate at...

  • January 2011: MADRID FUSION - Cuisine Haute Pression Andoni Luis Aduriz

    31 enero 2011 ( #Attended Culinary congresses )

    Le très charismatique Chef du restaurant Mugaritz arrive au congrès, comme tous les ans, avec des innovations majeures. J'étais à côté de Jeffrey S. (VOGUE USA) pendant la présentation et nous avons partagé des regards de surprise, ceux où les sourcils...

  • The Martell Amber Lamp by Jean Nouvel Design

    28 diciembre 2010 ( #Lifestyle )

    An encounter between prestigious Martell cognac and Jean Nouvel, one of the world’s most famous modern architects, has given rise to The Martell Amber Lamp: a polysemic work created as a tribute to the virtuosity of Martell cognac. This luminous sculpture...

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