With Passard in Paris, with Ruscalleda in Barcelona, with Arzak in San Sebastian, with Roca in Girona, with Valazza in Orta, with Kajuiter in Ardmore
ISPAHAN CAKE Grease and flour a loaf pan of 24 cm. Sift 170g of ground almonds with 125g of icing sugar. Mix 2 tablespoons tablespoons whole milk with 3 tablespoons tablespoon rose syrup. In the bowl of a food processor, lather 160g softened butter mixed...
INGREDIENTES El preparado de kéfir y foie-gras 200 gr de foie-gras fresco 55 gr de crema de queso 45 gr de kéfir 1 c/s de aceite de oliva virgen Sal Pimienta negra Jengibre en polvo Regaliz en polvo La mermelada de vino tinto 750 gr de cebolla 115 gr...
Restaurant W Arola Paris 4, rue Meyerbeer. Paris IX Tél: 01 77 48 94 94 Ouvert les midis : tous les jours de 12 H à 15 H. Ouvert les soirs : tous les jours de 19 H à 23 H. Formule midi: 38 Euros Le soir: à la carte, environ 50 Euros. Romesco Gaspacho...
Le resort est implanté parallèlement à la rive est de la presqu'île du Larvotto, avenue Princesse Grace, et offre une vue largement dégagée vers la pointe de Roquebrune-Cap-Martin et le complexe du Monte-Carlo Beach. « Posé sur la mer » et à quelques...
ETE 2011 La première fonction d'un journaliste est d'INFORMER. Puis former. Puis divertir. J'ai entendu ceci mille fois à l'école de journalisme. En tant que journaliste gastronomique, c'est ce que je fais. Je mange. Puis je bois. Puis, plus tard, j'écris....
Ouvert il y a trois mois au sein du Shangri-La Hotel Paris, le Shang Palace est le premier restaurant gastronomique cantonais de Paris. La décoration en acajou, cristal et jade est feutrée et fastueuse. Tous les détails sont parfaitement soignés et le...
ETE 2011 Depuis un certains temps déjà, les rumeurs s'amplifiaient concernant l'ouverture d'un restaurante par Alain Ducasse en Russie. Puis plus rien. Puis on parle de Moscou. Puis plus rien. Finalement l'ouverture de "miX a St. Petersburg" au eu lieu...
LesAiles.Hermes.com, the interactive microsite of the French fashion house, features Hermès Paris products related to different themes including video, cool animation, downloadable screensavers and more! One of the most stunning and audacious video of...
If luxury was self-sustaining, hidden from the world? Matthew Fromboluti from the Washington University in St. Louis has conceptualized a self-sustaining building that will can be constructed in a 900-foot deep and 300-acre wide crater left by the former...
full article on print version in march 2011 issue Built in 1896 as the home of Prince Roland Bonaparte - Napoleon Bonaparte's grandnephew - Shangri-La Hotel, Paris is situated in the elegant 16th arrondissement of Paris. Restored by architect Richard...
Durante la mañana del 9 de Mayo se otorgó en Madrid el premio "Chef Millesime 2011" a: - Pepe Rodríguez Rey, del Restaurante El Bohío de Illescas (Toledo), una estrella Michelin, y a - Paco Morales del Restaurante del Hotel Ferrero de Bocairent (Valencia),...
Restaurant Septime 80, rue de Charonne. Paris XI Tél +33 1 43 67 38 29 Fermé samedi, dimanche et lundi midi. Menus Midi: 26 et 55 Euros. Le Soir: à la carte Menu du midi (qui se lit comme un poème) Oeuf, bouillon dashi, champignon Ceviche de mulet, radis...
Quand vous recevez une invitation où se donnent rendez-vous le meilleur pain du monde (d'après le journal Expansión) avec le caviar le plus passion (d'après le magazine Le Point) dans le lieu le plus hype de la capitale vous ne pouvez que dire: "-oui...
Joan Roca is a major artist. Major and disturbing. It has a unique vision of the kitchen, beautiful and complex. A head ultracontemporain who never loses sight of Catalan cuisine, the keystone of his taste memory. He is totally obsessed with cooking fairer...
The Japanese have made wine for years; it is just that no one outside Japan wanted to drink it, particularly if it was sweet swill made from a native table grape called koshu. But Ernest Singer thinks koshu deserves a place among the world’s fine white-wine...
Designed by the French brewery i-Bière and manufactured by the Brasserie du Pays Flamand, the 24 carats beer is the world’s first beer with pure gold flakes!! Top-fermenting and made in the same tradition of beer brewed in Flanders, the 24 carats beer...
Chanel is to donate the exhibition pavilion designed by the prize winning Irakian architect Zaha Hadid to Paris’ Institut du Monde Arabe (designed by the architect Jean Nouvel). Commissioned by Chanel head designer Karl Lagerfeld to showcase artworks...
INGREDIENTES La yema 1/2 l de yema de huevo 250 gr de azúcar Agua La leche 1/2 l de leche de oveja 35 gr de azúcar 1 hoja de gelatina 100 gr de leche en polvo Las migas 200 gr de harina de maíz 200 gr de azúcar 200 gr de mantequilla Una punta de sal Agua...
Orkney’s mythic whiskey distillery is releasing their oldest and most prestigious dram yet: the Highland Park 50 year old. Inspired by the elemental forces of Orkney and designed by renowned jewellery designer Maeve Gillies of MaeVona, New York, each...
INGREDIENTES El membrillo de tomate 1,5 kg de tomates del país maduros 3 gr de goma gellan 4 gr de gelatina en hojas 150 gr de aceite de oliva, variedad arbequina Pimienta negra Sal fina Las cigalas 12 cigalas 12 hojas de limonero 100 ml de jugo de pollo...
Billards Toulet was created in 1857 and has ceaselessly innovated to make their billiard/pool/snooker tables the beautiful, competiton-standard and ergonomic products. In collaboration with six designer from the French Institut Supérieur du Design, Billards...
Last year, the french designer Christian Lacroix created for the Scotch whisky & premium gin distiller Chivas Brothers a luxury limited-edition version of the super-premium Scotch whisky Chivas Regal 12 Years Old. In 2010, Chivas Brothers and Christian...
The Flemish Primitives (Oostende, Belgium) is one of my favorites culinary events. Why? Well, you know that you can play piano with 4 hands.... at the Flemish Primitives you can cook with 4 hands. And when Bras meets Redzepi, you don´t get a plate at...
Le très charismatique Chef du restaurant Mugaritz arrive au congrès, comme tous les ans, avec des innovations majeures. J'étais à côté de Jeffrey S. (VOGUE USA) pendant la présentation et nous avons partagé des regards de surprise, ceux où les sourcils...
An encounter between prestigious Martell cognac and Jean Nouvel, one of the world’s most famous modern architects, has given rise to The Martell Amber Lamp: a polysemic work created as a tribute to the virtuosity of Martell cognac. This luminous sculpture...